Asti D.O.C.G.

Тип вино: бяло сладко пенливо
Реколта: 2020
Алк. %: 7,5
Сорт: Мускат
Регион: Асти Алесандриа Кунео, Пиемонте
Отлежаване: ферментация и отлежаване в иноксови резервоари за 1 месец
Аромат: Богат и интензивен, с нотки на акация, глициния и портокалов цвят, мед от хълмовете и пикантна нотка на цвят бъз и бергамот.
Температура на сервиране: 6 – 8°C
Подходящо с: всички видове десерти, предимно сухи сладкиши

Prosecco D.O.C.

Тип вино: бяло сухо пенливо
Реколта: 2020
Алк. %: 11,5
Сорт: 100% Глера (познато като Prosecco)
Регион: Венето и Фриули Венеция Джулия, провинции Виченца, Падова и др.
Отлежаване: ферментация и отлежаване в иноксови резервоари 2-3 месеца
Аромат: цветен и плодов напомнящ зелена ябълка.
Температура на сервиране: 6 – 8°C
Подходящо с: първи ястия, предястия, сирена и морски дарове

Prosecco rosè D.O.C.G.

Тип вино: сухо розе пенливо
Реколта: 2020
Алк. %: 11,5
Сорт: Глера + Пино неро
Регион: Венето и Фриули Венеция Джулия, провинции Виченца, Падова и др.
Отлежаване: ферментация и отлежаване в иноксови резервоари 2-3 месеца.
Аромат: цветен и плодов.
Температура на сервиране: 6 – 8°C
Подходящо с: първи ястия, предястия, сирена и морски дарове

Oxè

Тип вино: бяло сухо пенливо
Реколта: 2020
Алк. %: 11,5
Сорт: 100% Глера (познато като Prosecco)
Регион: Венето и Фриули Венеция Джулия
Отлежаване: ферментация и отлежаване в иноксови резервоари 2-3 месеца
Аромат: флорални и плодови нотки.
Температура на сервиране: 6 – 8°C
Подходящо с: риба и бели меса

Dolce Blue

Тип вино: синьо сладък пенлив коктейл на винена основа
Реколта: 2020
Алк. %: 6,5
Сорт: Мускат
Регион: Пиемонте
Отлежаване: Контролирана температура с Charmat метод, с добавяне на естествен аромат, антоцианини и брилянтно синьо преди бутилиране
Аромат: свеж, плодов и цветен аромат с фин букет, ароматен и оживен, с подчертани нотки на плодове.
Температура на сервиране: 5 – 6°C
Подходящо с: всички видове десерти, предимно сухи сладкиши